Meer resultaten voor opslagcontainer

opslagcontainer
Opslagcontainers.
NIEUWE 15FT OPSLAGCONTAINER MET SLEDE STD. NIEUWE 20FT OPSLAGCONTAINER CTX. NIEUWE 20FT OPSLAGCONTAINER MET SLEDE STD. NIEUWE 30FT OPSLAGCONTAINER STD. SET VAN 1 X 6FT 1 X 8FT 1 X 10FT OPSLAGCONTAINERS. SET VAN 1 X 8'FT' 1 X 10FT OPSLAGCONTAINERS.
opslagcontainer kopen Container Factory.
Een opslagcontainer kopen nieuw of tweedehands Container Factory. Bent u op zoek naar een opslagcontainer? Container Factory heeft de praktische oplossing voor de opslag van materiaal op een bouwwerf in uw bedrijf tijdens een verhuis. Met een opslagcontainer hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de veiligheid en de omstandigheden waarin uw materiaal uw bezit zich verkeert. Alles zit veilig achter slot en grendel. Container Factory heeft nieuwe en tweedehands opslagcontainers in verschillende formaten.
Een opslagcontainer huren.
Als je bv. een stevige opslagplaats nodig hebt voor je materiaal en gereedschap, is de opslagunit type zeecontainer de perfecte oplossing. Mag het net ietsje meer zijn, of zijn je kostbare spullen onderhevig aan temperatuurverschillen of condens, kies dan voor de magazijnunit.
ᐅ Opslagcontainer huren - Opslagruimte voor verhuizen.
Een verhuisfirma helpt u met het verhuizen en het zoeken van opslag voor uw inboedel. Dit kan een tijdelijke manier van opslag zijn, maar het is ook een optie om voor langere tijd een opslagbox te huren en te gebruiken.
Tweedehands: Verkoop opslagcontainer.
Saint-Ghislain 32 0 65 660 660. Thimister 32 0 87 445 955. Accueil Verkoop tweedehands materieel Tweedehands: Verkoop opslagcontainer Tweedehands: Verkoop opslagcontainer. Naast het verhuur, Locasix u de verkoop van een selectie tweedehands opslagcontainers voor. Deze opslagcontainers zijn geschikt voor maritieme opslag van niet-gevaarlijke producten. Ontdek alle kenmerken van deze te koop geboden tweedehands containers door op het model van uw keus te klikken. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over deze producten. Kleine maritieme container 2m x 2.45m x 2.26m. Tweedehands: Verbindbare opslag containers.
Opslagcontainer Opvangvermogen 200 L Opening smalle zijde Manutan.
Vat en container. Verpakking en voedingsmiddelen. Verpakkingstoestellen en verbruiksartikelen. Bekijk de hele categorie. Absorptiemiddel en ontvettingsbak. Afbakenen en afzetten. Alarm en videobewaking. Badge en prikklok. Beschermfolie voor glas. Bescherming en demper. Eerste hulp, EHBO en medische apparatuur. Kluis en brandkast. Opslag voor gevaarlijke producten.
opslagcontainer
NU NIEUW: Met de eenvoudig te openen sectionaaldeur verandert u uw container in een comfortabele materiaalopslag. Soepel handmatig te openen. Geblokkeerd met behulp van inbraakwerende klikvergrendeling en draaigreep met stalen cilinder. Robuuste oppervlakken Woodgrain. Stabiele uitvoering dankzij staalplaat aan beide zijden en een PU-schuimlaag van 42 mm. Verkrijgbaar in verschillende kleuren. Beschikbaar voor LC 10 en LC 20. Opslagcontainer 10 RAL 9010 zuiverwit. Opslagcontainer 10 RAL 9010 zuiverwit. Opslagcontainer 20 RAL 5010 gentiaanblauw. De opslag en materiaalcontainers van CONTAINEX overtuigen door bijzonder sterke en milieuvriendelijke lak.
Thermisch geïsoleerde opslagcontainer Protecta solutions.
U bent hier.: Thermisch geïsoleerde opslagcontainer. Thermisch geïsoleerde opslagcontainer. Brandwerende opslagcontainers - Uitvoering met looppad. Brandwerende opslagcontainers - Uitvoering met schuifdeuren. Brandwerende opslagcontainers - Uitvoering met vleugeldeuren. Standaard stalen IBC-opslagcontainers - Uitvoering met schuifdeuren. Standaard stalen IBC-opslagcontainers - Uitvoering met vleugeldeuren.

Contacteer ons