Meer resultaten voor watt

watt
Watt W Uitgebreide uitleg op EasySwitch.nl.
Er zijn apparaten waar niet het aantal Watt op staat, maar alleen het aantal ampère. Om te kunnen weten hoeveel Watt energie het apparaat per uur verbruikt, moet je het aantal Watt omrekenen naar kWh kilowatt per uur .Om kWh te kunnen berekenen moet je dus eerst het aantal Watt berekenen wanneer dit niet bekend is.
watt
Omzetten Vermogen, Watt.
Delen Watt W, vermogen. Typ het aantal Watt W dat u wilt converteren in het tekstvak, om de resultaten in de tabel te zien. Joule per seconde J/s. Foot-pound per minuut. Foot-pound per seconde. Calorieën per uur. Kilocalorieën per uur.
watt
Verschil tussen lumen en watt Adviescentrum, PartsNL.
Om de overstap van watt naar lumen te vergemakkelijken, wordt er op het doosje van een ledlamp vermeld hoeveel lumen de lamp is en met welk wattage dit overeenkomt. Zo weet je precies hoeveel lumen je moet hebben om bijvoorbeeld een gloeilamp van 40 watt te vervangen.
led-spots
Wat is de betekenis van watt.
Wat is de betekenis van watt? watt - Zelfstandignaamwoord 1. natuurkunde, elektronica, eenheid SI-eenheid van arbeidsvermogen of vermogen, weergegeven met symbool W De grootheid vermogen" symbool: P wordt uitgedrukt in de eenheid watt symbool: W Eén watt is g. Taalhistoricus en journalist.
versterker
Watt, volt en ampère: alles wat u moet weten Groene hernieuwbare energiebronnen.
Als de lamp van 80 watt een uur blijft branden, is het joule-equivalent in die periode 288.000. 80 watt in een uur 80 joules per seconde x 3600 in elk uur zijn er zestig minuten; in elke minuut zestig seconden.
led verlichting 1 watt
WATT? - werken in de energie WATT.
Vind jouw opleiding. HAVO VWO Van complexe infrastructurele projecten tot werken aan de energie van morgen. Uitdagingen genoeg voor energieke aanpakkers met brainpower. Ontdek de beroepen. Docenten decanen Wil je weten wat er na WATT? gaat gebeuren, geef je dan nu op!
zonnepanelen
DC Watt Meter.
De meter zit tussen de bron en de load en verbruikt zelf maar 36 mA gemiddeld, waardoor het amper merkbaar is in het verbruik. De watt meter heeft een resolutie van 0.01 A voor stroom, en 0.01 V voor spanning.
berekenen
Watt - Wikipedia.
1 pk 735,49875, W, terwijl 1 hp 746 W. Een praktische, niet-SI-eenheid, die rechtstreeks van de watt is afgeleid is de kilowattuur kWh: 1 kWh 3,6, MJ megajoule Dit is een eenheid van energie. Een megawatt symbool: MW is gelijk aan een miljoen 10 6 watt.
zonnepaneel

Contacteer ons