Zoeken naar fortnite apple

fortnite apple
Apple hoeft Fortnite niet terug te zetten in App Store na ruzie over geldafdrachten De Volkskrant. Deel dit artikel. Loading.
Laurens Verhagen 25 augustus 2020, 1147.: De solocompetitie van het wereldkampioenschap Fortnite 2019, in New York, geeft een idee van de immense populariteit van Fortnite. Inzet van de door Epic Games aangespannen zaak tegen Apple was tweeërlei: zijn game Fortnite moest gewoon weer in de App Store van Apple beschikbaar komen én Apple mocht zijn ontwikkelaarslicentie niet intrekken.
Fortnite blijft weg uit de Apple App Store, Unreal Engine Tools mogen blijven 1337 Games.
De twee giganten kwamen in botsing toen Epic besloot om een eigen webwinkel te implementeren in Fortnite, om zo een 30% bijdrage aan Apple te omzeilen. Dit was tegen de regels van de App Store en daarom werd Fortnite verwijderd.
Apple mag volgens rechter Fortnite blijven weren uit de App Store TechPulse.
Apple mag volgens een rechter uit Californië het enorm populaire spel Fortnite van Epic Games uit de App Store blijven weren. Apple, de Amerikaanse tech-gigant uit Cupertino, mag de applicatie van het populaire spel Fortnite blijven blokkeren in zijn App Store.
Fortnite-maker daagt Apple en Google om machtsmisbruik NRC.
Fortnite-maker Epic Games heeft in de Verenigde Staten een mededingingszaak aangespannen tegen Apple en Google. Apple en Google haalden donderdag de app van de populaire game 350 miljoen spelers uit hun appwinkels in reactie op de beslissing van Epic Games om de toeslag op app store-aankopen te omzeilen.
Apple gooit Fortnite uit App Store en nu voeren ze een Battle Royale iCreate.
Fortnite-ontwikkelaar Epic Games stapt naar de rechter. Fortnite uit de App Store. Gisteren introduceerde Fortnite in de app een eigen betaalsysteem, waarmee spelers in-app aankopen kunnen doen. Bij deze methode gaat de volledige opbrengst naar Fortnite en vist Apple achter het net.
Apple hoeft spel Fortnite niet terug te zetten in App Store De Standaard.
Dat heeft een Amerikaanse rechter bepaald in een voorlopige beslissing. Eerder deze maand verwijderde Apple Fortnite uit de App Store omdat de maker, Epic Games, met een nieuw betaalsysteem was gekomen in het spel om verplichte afdrachten aan Apple te omzeilen.
Apple in tegenaanval in strijd met Fortnite De Tijd.
Afsplitsing kantoren moet beurskorting Cofinimmo verlagen. Foodmaker gaat strijd aan met bedrijfsrestaurants Sodexo en co. Apple in tegenaanval in strijd met Fortnite. Apple gaat in de tegenaanval in het epische gevecht met Epic Games, de ontwikkelaar van het razendpopulaire spel Fortnite.
Fortnite is 20 procent van zijn spelers kwijt door strijd met Apple Business AM.
Sinds het begin van het conflict spelen bijna 20 procent minder mensen Fortnite. Sinds Fortnite uit de App Store verdwenen is, zijn er zowat 20 procent minder mensen Fortnite aan het spelen. Dat staat te lezen in documenten die Epic, de maker van Fortnite, naar de Amerikaanse rechtbank heeft gedragen. Een derde van alle spelers van Fortnite speelt het battle royale-spel op iOS, het mobiele besturingssysteem van Apple.

Contacteer ons